Literatura

79 (wiersz)

taryfiarzgazu

hahaha, to nerwica natręctw, a nie buddyzm,
mówi Karl, za chwilę odłoży grabie
i pójdzie przebierać lentilki, bo je same czerwone, czy coś tego typu,
takie rzeczy się leczy,
badataj, badataj, rysować konie, rysowała aaricia, rysuje suje,
nudne ryry już,
jednego przynajmniej,
w sumie to malmal, nie ryry,
przeskok,
mymy, nunu,
dudu,
bykk


słaby+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
abojawiem 15 sierpnia 2013, 10:16
Dobre, żeby tylko sobie, tj. nie tylko dla siebie.
przysłano: 14 sierpnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca