Anonimowość

Wylie Times

Nie jesteśmy trybami w MASZYNIE

Każdy z Nas 

ma

swoją historię

ideologię

i sny

Tylko czasem o tym zapominamy-

w kolejce po piwo

we mgle z papierosów

w pustce hipermarketów

i złudnej bliskości internetu

kłótniach przy śniadaniu

pośród bohaterów amerykańskich seriali

i ludzi których już nie kochamy

-  i właśnie WTEDY

stajemy się trybami w MASZYNIE

 

Wylie Times
Wylie Times
Wiersz · 15 sierpnia 2013
anonim
  • abojawiem
    Co za salto, niekoniecznie mortale.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    brak tutaj dopracowania i te wielkie litery "walące" po oczach, tak jakby czytelnik samodzielnie nie potrafił odróżnić słów, które tworzą mocniejszy akcent.. ale czuć spory potencjał.. będę zaglądała

    · Zgłoś · 11 lat