Na te zdobycze

abojawiem

Na te zdobycze

na te odkrycia

najlepiej się

uśmiechnąć

 

z politowaniem -

że się też człowiek

może uzależnić

od dziadostwa.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
abojawiem
abojawiem
Wiersz · 15 sierpnia 2013
anonim