profity

Jarosław Baprawski

po pierwszej w nocy

zrobiło się raźniej

 

wiesz niuńka

zdobyłaś sławę

 

na wywrocie

wkleiłem wiersz

przeczytało go raptem

dwa milony osób

 

masz gest

zapłaciłeś głową

teraz mnie wykochaj

 

a zresztą

wypierdol

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 4 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 15 sierpnia 2013
anonim