Jak tworzy się opalenizna i łatki

Piramida88

na ulicy
słońce założyło jej pończochy
gdy zwrot akcji przebiegał
pod uchylonym dachem
i bluzką

aż włosy burzyły się
od błyskawic szybkiego dotyku
po uniesienia rozebranej przeszłości
trafiła w ramy

łóżka 
to nie był mokry sen
tylko mnoga rzeczywistość
bez perspektyw

 

13/08/2013 Kraków

Piramida88
Piramida88
Wiersz · 16 sierpnia 2013
anonim
  • Mithril
    ...........................antyerotyk

    "pod uchylonym dachem".....................uchylony dach, rozumiem, że podlir zaczęła przeszłość w kabriolecie (perwersyjnie-widok dla gminu), a teraźniejszość w łóżku przeniesiona elektrostatycznie

    · Zgłoś · 11 lat
  • Ata
    tu słońce tam błyskawice..

    · Zgłoś · 11 lat
  • abojawiem
    Tak dobrze.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Verbena
    Ładnie.Spokojnie i z nastrojem.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Piramida88
    Dziękuję za komentarze :)

    · Zgłoś · 11 lat