Niebyt

Wylie Times

Upadłem na chodnik i leżę

niechlujnie

niespiesznie

 

Patrzę na sufit nieba

niespokojnie 

niegrzecznie

 

W piewszym tygodniu maja straciłem pracę

niesłusznie

niezmiennie

 

Ktoś podaje mi dłoń

i uśmiecha się

niepewnie

Wylie Times
Wylie Times
Wiersz · 19 sierpnia 2013
anonim