Wilczy Bilet

Konrad Koper

 

Problem jest w nim.

Postawili uwagi i pałę w zeszyciku.

Złe oceny są przepisywane na inne strony.

Dostał wilczy bilet, który odbija się piętnem.

 

Lepiej by drobny grzech uszedł płazem.

Ma do chrzanu życie, tym razem.

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 sierpnia 2013
anonim
  • abojawiem
    Jest dobrze, a co najmniej lepiej niż się komuś wydaje. A może (a nawet powinno) być jeszcze lepiej, nawet jeśli lepsze jest wrogim dobrego.

    · Zgłoś · 11 lat
  • sin∞ger
    Konradzie, myślę, że czas, który poświęciłeś na napisanie 151 tekstów (przejrzałem ich trochę i wymiękłem) powinieneś był zdecydowanie poświęcić na coś pożytecznego jak np. przygotowanie słoików na zimę czy chociażby rozwiązywanie krzyżówek. Miałbyś z tego więcej korzyści i radości.

    · Zgłoś · 11 lat