Nietoperz

Konrad Koper

 

Miłość jest jak nietoperz.

Nie widzi kolorów,

zbliżającej się burzy gdy świeci słońce.

Lecz nie jest źle !

Może włączyć echolokację.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 23 sierpnia 2013
anonim