Co tu jeszcze

abojawiem

Co tu jeszcze komplikować

i tak już (czyż nie dość

życiem) skomplikowane życie.

Proszę wiec błagam zaklinam

nie róbmy się więźniami

ani siebie ani komputera.

Czyż cały urok całego życia

nie jest w tym że się nie da

wszystkiego ani wszystko trzeba

dopiąć na ostatni guzik.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
abojawiem
abojawiem
Wiersz · 25 sierpnia 2013
anonim
  • abojawiem
    Jakże się cieszę, że wiersz jest tak fatalny, jak wyśmienity oceniający/krytyk.

    · Zgłoś · 11 lat temu