Literatura

Ziarnko gorczycy (wiersz)

Konrad Koper

 

W szczęśliwym   dniu często jest

zła rozterka.

A szczęśliwie  zakochani

przeżywają   gorsze chwile.

 

W bukiecie  z różami

jest pechowy  ostry kolec.

A w winie  jest gorczyca.

 

Właśnie to coś   jest potrzebne

do zbawienia   biednej duszy.

 

 

 

 

 

 

 

 


słaby 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Polisham
Polisham 28 sierpnia 2013, 14:34
Ha ha ha ha ha...hahahahaha...niech najwyższy przyniesie mi zbawienie od tej żałosnej grafomanii którą tworzysz. Na wywrocie przydałaby się opcja pod tytułem " Ukryj autora"... poczułbym się tutaj jeszcze lepiej. Pozdrawiam :)
sin∞ger
sin∞ger 29 sierpnia 2013, 04:59
wybacz, że się nieprzystojnie wyrażę, ale, kurwa, serio?
sin∞ger
sin∞ger 29 sierpnia 2013, 05:00
od kilku lat nie widziałem na tym sprzedanym portalu rzeczy tak złych
abojawiem 31 sierpnia 2013, 11:07
Właśnie tak i tylko tak, jak jest, jest wyśmienicie.
Antygraf
Antygraf 6 września 2013, 00:38
Kurwa. Kończ.
przysłano: 28 sierpnia 2013 (historia)

Inne teksty autora

W komnacie…
Konrad Koper
Wilk
Konrad Koper
Ten klucz…
Konrad Koper
Senna wstążka
Konrad Koper
Widziadło
Konrad Koper
Kosmici
Konrad Koper
Świąteczny
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca