Ziarnko gorczycy

Konrad Koper

 

W szczęśliwym   dniu często jest

zła rozterka.

A szczęśliwie  zakochani

przeżywają   gorsze chwile.

 

W bukiecie  z różami

jest pechowy  ostry kolec.

A w winie  jest gorczyca.

 

Właśnie to coś   jest potrzebne

do zbawienia   biednej duszy.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 28 sierpnia 2013
anonim
  • Antygraf
    Kurwa. Kończ.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • abojawiem
    Właśnie tak i tylko tak, jak jest, jest wyśmienicie.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • sin∞ger
    od kilku lat nie widziałem na tym sprzedanym portalu rzeczy tak złych

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • sin∞ger
    wybacz, że się nieprzystojnie wyrażę, ale, kurwa, serio?

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Polisham
    Ha ha ha ha ha...hahahahaha...niech najwyższy przyniesie mi zbawienie od tej żałosnej grafomanii którą tworzysz. Na wywrocie przydałaby się opcja pod tytułem " Ukryj autora"... poczułbym się tutaj jeszcze lepiej. Pozdrawiam :)

    · Zgłoś · 11 lat temu