Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Polisham
Niebo w gębie (definicja...
Niebo w gębie (definicja największego skurwysyństwa)
Polisham
gdybyś miał umrzeć
to tylko w jasnych ustach
wszechmogącego
z uśmiechem
i lekkością musli
zadumałby nad ogromem
twojego bytu by po chwili
zasiąść na tronie
Lubię
Polisham
Wiersz · 29 sierpnia 2013
Konrad Koper
Bełkot i bez sensu !!
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Mithril
jakoś tak mało - jest pomysł na "relację"
ale zabrakło.....................gromu(?)
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
...
świetny:)
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Anonimowy Użytkownik
Mithril, pozwolisz, że zadam ci podchwytliwe pytanie: czyś ty się szaleju najadł?!
Wartościowy??????????????????
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Usunięto
1
komentarz
×
Zgłoś obraźliwe treści
ale zabrakło.....................gromu(?)
Wartościowy??????????????????