Spokojnie-może to złośliwość rzeczy martwych?

D.K.

 
rozrzucone myśli
składa w kostkę

formuje stos

 

za wysoki

 

ostra tarka 
trze powietrze
wsypuje do płuc

 

plecionka palców
pęka regularnie

 

ile kilometrów
ma podłoga

 

a może znów zepsuł się telefon       
     

D.K.
D.K.
Wiersz · 31 sierpnia 2013
anonim
  • abojawiem
    To na pewno zepsuł się tylko telefon. Pewnie też na tym świecie stałe i pewne są tylko zmiany.

    · Zgłoś · 11 lat