Co to jest jeśli nie wariactwo
bo rzeczywistość
chorych umysłów
i zaślepionych jaźni.
A wszystko to po to
żeby rozgrzeszyć zło
usprawiedliwić niesprawiedliwość.
Co to jest jeśli nie robienie
z wariactwa religii
w celu nietykalności.
A przede wszystkim
to jest ucieczka
od odpowiedzialności
od prawa od sprawiedliwości.