limeryk wileński (choć nie wyłącznie)

Evit-ka

dziunia Mania spod samego Wilna
batiarom niezwykle przychylna -
łaskawe jej oczka i lice
i fakt że zadziera spódnicę...
w konkretniejszych działaniach mobilna
„limeryk wileński”
(choć nie wyłącznie)

dziunia Mania spod samego Wilna
batiarom niezwykle przychylna -
łaskawe jej oczka i lice
i fakt że zadziera spódnicę...
w konkretniejszych działaniach mobilna
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 31 sierpnia 2013