88

taryfiarzgazu

odcyt,
brura li,
szyszy gamkrek, priii, pe po pa,
argh, dostań się wy, brr, asfalt,
japie,
znów tik tik,
lam, sram, sklep, znak, fotoradar,
smark, ciark,
wersja testowa jazdy
skodą
do ryzontu montu,
hore bez cecha, chmurksięż

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 31 sierpnia 2013
anonim