Literatura

[W domach nad rozlewiskiem] (wiersz)

varzyvo

w domach nad rozlewiskiem

nie ma much ani brudnych

naczyń

 

na meblach nie osiada kurz

a konto jest zawsze

oszczędnościowe

 

ich mieszkańcy strojni

w dorosłość mogą dojrzewać

 

za nas


niczego sobie+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Ata
Ata 2 września 2013, 12:54
pięknie... kiedyś napisałam coś o podobnym oddźwięku.. ale Tobie wyszło to znacznie płynniej
varzyvo
varzyvo 2 września 2013, 15:15
Dziękuję, Agatko:)
Mithril
Mithril 2 września 2013, 17:15
"Nadeszła pora na "Noblety". Mary ubóstwiała tę kreskówkę,
ponieważ wszyscy byli brązowi, mieszkali w dzbanku do herbaty,
i mieli mnóstwo przyjaciół."

- - - - - - - - - - - - -

"Max Horowitz Miał 44 lata i lubił "Noblety",
bo żyli oni w nakreślonym i jasnym społeczeństwie,
w pełnej zgodności,
a także dlatego, że mieli mnóstwo przyjaciół."
guccilittlepiggy
guccilittlepiggy 3 września 2013, 10:07
napisz sobie serial
varzyvo
varzyvo 4 września 2013, 11:30
wolę książkę
przysłano: 1 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

Do Patryka M.
varzyvo
małe wymagania
varzyvo
pic
varzyvo
kloszardzi
varzyvo
Niezmordowana
varzyvo
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca