[W domach nad rozlewiskiem]

varzyvo

w domach nad rozlewiskiem

nie ma much ani brudnych

naczyń

 

na meblach nie osiada kurz

a konto jest zawsze

oszczędnościowe

 

ich mieszkańcy strojni

w dorosłość mogą dojrzewać

 

za nas

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 6 głosów
varzyvo
varzyvo
Wiersz · 1 września 2013
anonim
  • varzyvo
    wolę książkę

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • guccilittlepiggy
    napisz sobie serial

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    "Nadeszła pora na "Noblety". Mary ubóstwiała tę kreskówkę,
    ponieważ wszyscy byli brązowi, mieszkali w dzbanku do herbaty,
    i mieli mnóstwo przyjaciół."

    - - - - - - - - - - - - -

    "Max Horowitz Miał 44 lata i lubił "Noblety",
    bo żyli oni w nakreślonym i jasnym społeczeństwie,
    w pełnej zgodności,
    a także dlatego, że mieli mnóstwo przyjaciół."

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • varzyvo
    Dziękuję, Agatko:)

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Ata
    pięknie... kiedyś napisałam coś o podobnym oddźwięku.. ale Tobie wyszło to znacznie płynniej

    · Zgłoś · 11 lat temu