Wizerunek

Konrad Koper

 

W lustrze dokładnie widzę i poznaję siebie.

Odbicie i charakter są w różnych kolorach.

 

Natomiast cień ma tylko barwy szarości.

Ukazuje ciemne strony życia, zalety bledną.

 

Chociaż jestem ładny i dobry,

          boję się cienia.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 3 września 2013
anonim