Marzenie o Mrzeżynie

czawadzki

Kiedy rano wstaję, często mi się wydaję, że nic się nie udaje..

Jednak wychodząc z pokoju, jestem w coraz lepszym nastroju..

Dlaczego tak się dzieje? Co powoduje, że światło jaśnieje?

Tak, to jest ten znak, stoi samotnie przy drodze i niezmiennie ku przestrodze

Wskazuje mi tak:  Mrzeżyno apartamenty! Dokladnie tak!

Dziwne zjawisko zapytacie.. Dlaczego cieszyć się ze znaku przy chacie?

A ja powiem tak:  bo to mój dorobek, mój jakoby gnat!

czawadzki
czawadzki
Wiersz · 4 września 2013
anonim