Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
limeryk z makabryczniejszych
limeryk z makabryczniejszych
Evit-ka
(zawodem zdeterminowanie)
z Zamościa zajadły grabarz
gustował w – jak nikt – szczupłych babach
i łydka – i dekolt – i dupa
dokładnie jak u kościotrupa -
profesja nie wszystkim pomaga
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 4 września 2013
×
Zgłoś obraźliwe treści