* * *

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

powietrze stało  się
smokiem
jeszcze przed narodzinami
azotu

 

ryba z opróżnionych magazynów
niedostatku

 

Piątek, 6 Września 2013 21:55

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 7 września 2013
anonim
  • Mithril
    etam - biorę tylko to i w takiej formie

    "powietrze stało się smokiem
    jeszcze przed narodzinami azotu"


    i chyba jako ..........................zaczyn

    · Zgłoś · 11 lat