Cudowny Sen

Konrad Koper

 

Zasypiam z myślą o lepszym jutrze.

Śnię o świecie bez śmierci , krzywdy, bólu.

Pełnym miłości , dobroci i piękna.

Lecz kolejny dzień nie zostawia złudzeń.

Więc jak najdłużej zostaję w łóżku.

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 7 września 2013
anonim
  • D.K.
    Marzenia senne...fajnie, ale wyłaź z tego wyrka i działaj :D

    · Zgłoś · 11 lat