Wada wzroku?

D.K.

bólem
oczy szeroko otwarte
lecz nie widać drogi
ani barw

 

potrzebny okulista
a może wystarczy wytrzeć łzy

 

nagle całkiem wyraźnie
i zbyt blisko
zobaczyła zarys buta

D.K.
D.K.
Wiersz · 8 września 2013
anonim