Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
D.K.
Pociąg do życia
Pociąg do życia
D.K.
hałaśliwie
pędzący pociąg
rozgarnia krajobraz
odsłania kolejne strony życia
górnolotnie klekoce helikopter
swym trelem dławi się ptak
dźwięki rozrywają myśli
słyszę patrzę żyję
Lubię
D.K.
Wiersz · 9 września 2013
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Fajny, ładnie zbudowany tekst. Pędzący pociąg rozgarnia krajobraz- to ładne określenie :)
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści