paluszkami zręcznymi
zawsze cię wkładałam
lecz dzis wyśliznąłeś
się z ręki
leżysz sobie cichutko
nie będę cię podnosić
zajmę sie twym kolegą
maleńki
on mi dziś wystarczy
lecz cię nie zdradziłam
po prostu się śpieszę
i się pogubiłam
ale jutro obiecuję
będziesz doceniony
wrócisz
na swe miejsce
mój
guziku urwany
torsji można dostać
do oceny owego "erekcjata" przydałaby się ann13......................ale i w moim "oglądzie" cieniusieńkie ci one