Literatura

92 (wiersz)

taryfiarzgazu

kejos był, tylko przepiszę z roboczego wiada:
jak ten antek samouk, jaki antek samouk?
janko muzykant, śmiech, jak się skończyła tamta
historia,
a ona: no jak? tragicznie,
kurwa, mają talent - kończą tragicznie,
zrobiłabym reklamę,
tyle mam wyboru, tylko nie podejmuję ryzyka,
żeby robić za psi chuj, potem jeszcze: styl klasyczny z drenażem limfatycznym,
oraz co ty chcesz robić - bo że na fotelu e ef pe - żywcem chcesz mnie?
no i jeszcze pingpong sarkastyczny, i czemu ty masz otwartą japę?!
a, ja też mam,
ja: a pamiętasz o czym rozmawialiśmy pięć minut temu? nie, a ty?
śmiech, no to sobie pogadaliśmy,
ona: przynajmniej tracimy razem wspomnienia,
a ta piątka była za to, że też nie widzę horyzontu,
teraz przypominam o tym, co zapomnieliśmy

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca