a jednak trzeba to przeżyć

Jarosław Baprawski

oczy człowieka
mówią same za siebie
potrzebują dialogu lub odrzucają

 

stojąc na mieliźnie
żyjemy chwilą zapałki

 

ostatnim szlugiem

przed egzekucją

 

siedzimy za stołem
gadamy o wytłukach
zapijając porażki


dopasowany

kolejny puzzel wieczoru


ja koala i kolargol
plus jakaś barbie
za wino

 

zrobi nam lody waniliowe
i będzie to takie cudowne

aż niemożliwe

 

na trzeźwo

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 11 września 2013
anonim