Literatura

Pretensje (wiersz)

Konrad Koper

 

Mam pretensje do ciebie czasie.

Bo jesteś jednokierunkowy

i bezlitośnie płyniesz jak strumień.

 

Kradniesz nam najpiękniejsze chwile,

na starość zostawiasz smutne.

O to właśnie mamy do ciebie wielki żal.

 

I chociaż ciebie proszę i błagam,

byś choć raz zawrócił lub stanął.

Nic z tego, bo taki już jesteś.

 

 

 

 

 


fatalny 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Bojkot
Bojkot 20 pazdziernika 2013, 23:33
Mam pretensje do ciebie konradzie
bo jesteś jednokierunkowy
i bezlitośnie klepiesz gnioty

Pierdolisz trzy po trzy
zostawiasz posmak kupy
o to mam do ciebie żal

nie słuchasz żadnych próśb
byś przestał w końcu pisać
nic z tego bo jesteś głuchy
przysłano: 11 września 2013 (historia)

Inne teksty autora

Mgła
Konrad Koper
O moim życiu
Konrad Koper
Ziemia
Konrad Koper
Woda i chleb
Konrad Koper
Cząstka
Konrad Koper
Medal
Konrad Koper
Taniec
Konrad Koper
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca