Pretensje

Konrad Koper

 

Mam pretensje do ciebie czasie.

Bo jesteś jednokierunkowy

i bezlitośnie płyniesz jak strumień.

 

Kradniesz nam najpiękniejsze chwile,

na starość zostawiasz smutne.

O to właśnie mamy do ciebie wielki żal.

 

I chociaż ciebie proszę i błagam,

byś choć raz zawrócił lub stanął.

Nic z tego, bo taki już jesteś.

 

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 4 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 września 2013
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Bojkot
    Mam pretensje do ciebie konradzie
    bo jesteś jednokierunkowy
    i bezlitośnie klepiesz gnioty

    Pierdolisz trzy po trzy
    zostawiasz posmak kupy
    o to mam do ciebie żal

    nie słuchasz żadnych próśb
    byś przestał w końcu pisać
    nic z tego bo jesteś głuchy

    · Zgłoś · 10 lat temu