ave

Jarosław Baprawski

chętnie powędrowałbym

za twoim wzrokiem

gdziekolwiek

 

byś spojrzała

na mnie

 

inaczej

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 4 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 12 września 2013
anonim