Jeżeli to już się nie stało…

Piramida88

                                                                                                                  Arkowi...

 

spróbuje się zakochać w klasyce

Twoich spojrzeń choćby urywanych

słowach o brzmieniu pochylonej ironii

i na ramieniu oprzeć myśl

 

gdy łza zatacza koło

ze śmiechem rozstrojonej gitary

następny krok postawimy razem

przy wspólnym wyznaniu tanga

 

Kraków 10/ 09/ 2013

Piramida88
Piramida88
Wiersz · 16 września 2013