serduszysz mała
jakbym był półbogiem
miło z twojej strony nadciąga
w porwanej marynarce
czapce na bakier
miną kloszarda
na zawsze
afiszuj
kozak
mamy wiele wspólnego
łączy nas discorolgaz
i finisz w pościeli
gwarantuje
udanie
ciekawe co twoja mać
wie o pochodzeniu
west hamów
nie mów
serdecznie to pierdolę
więc trzymajmy się razem
dopóki ja strzelam
ty bronisz
och kurwa
mimo woli
serduszę
świat nas nie lubi
popraw różę we włosach
bo pomyślą że bijesz monetę
kocham cię
alabama
shelton
to nie koniec