*84

afronautix

bycie drugim nie jest częścią gry
to takie wydumane
jak rybołówstwo dżenderowe

a kości mają cieńsze
niż oprawki tych wielkich okularów
ani się tym najeść
ani dupę podetrzeć

afronautix
afronautix
Wiersz · 19 września 2013
anonim
  • afronautix
    nie jest to najlepsze co tego ostatnio, gdyby było to by szło innymi drogami, nie spinam się na krytykę, nie szukam szóstek. chętnie przyjmę świrów i oszołomów. ale nie dokarmiam. nie ma za co.

    · Zgłoś · 11 lat
  • guccilittlepiggy
    a gdzie jest najlepsze co tego ostatnio
    z ostatnich? rybołówstwo dżenderowe wydumanym? histeryzujesz ;)

    dla mnie może być

    · Zgłoś · 11 lat
  • afronautix
    Rita Baum/Wakat - karibu!

    · Zgłoś · 11 lat