jamais vu

Justyna Matuszek

siedzimy na szczytach i jest pięknie
masz łagodne palce jak szlaki

 

jestem mała,
podobno cudowna,
dzika, nieokiełznana

pasuję tu

 

jamais vu

Oceń ten tekst
Justyna Matuszek
Justyna Matuszek
Wiersz · 20 września 2013
anonim
  • Karol Ketzer
    nie słuchaj ich, masz ładne czarno-białe zdjęcie w zaangażowanych okularach i ci zazdroszczą, zwłaszcza Mithril.

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    gdzieś Ty była, że szlaki miałaś łagodne? Podjechałaś na ten szczyt czy jak, że nie zauważyłaś podejścia? ;) No. trochę to naciągane co już zauważyli koledzy

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • guccilittlepiggy
    jupijajej
    poszlimy w takie góry że hej
    masz łagodne palce
    jak różańce
    na dzikość serca uwiedziesz dzika
    gastroplastyka a la
    liryka


    wbrew pozorom to było na temat

    · Zgłoś · 11 lat temu
  • Mithril
    ..................naciągane i naleśnikowe
    pozaliryczny ulepek

    · Zgłoś · 11 lat temu