Złota klatka

D.K.

 
 
 
w ramy ujęta niepozorna postać
błękit nieba zieleń drzew
tęskny wzrok podąża 
za gołębia lotem
jednak świat z obrazka
wciąż tym samym 
widokiem   
 
Oceń ten tekst
D.K.
D.K.
Wiersz · 21 września 2013
anonim