obławienia

afronautix

matka nieustającej przemocy

ob(ł)awia się

 

zobacz zobacz

jak się schowało

niby że tylko

przejęzycznie

malutkie takie

ale całego cię

oślini olśni

staniesz wprawdzie w bagnie

ale staniesz się

 

staniesz

na własne oczy

Oceń ten tekst
afronautix
afronautix
Wiersz · 23 września 2013
anonim