buko-laki szosowe

Jarosław Baprawski

nic bym nie uczynił
bez twojej woli
byłbym echem

tęsknotą

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 26 września 2013
anonim