102

taryfiarzgazu

i dupa z psucia,
jarmuca,
nie wiem, iglasty,
znów chwa co za ryp w ryjrym prosty, że chwasty,
liściaty, nie sty, jak babcia mówi, obraz,
szlajs,
chlust faryby,
mydełko ze skrzelami, prr,
więcej mnieja,
tyki tak,
gdzieś tu pomiędzy,
aso, klucz w zam,
cyjcja

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 29 września 2013
anonim