nocny szum komputera
połączony z jakością formy
w niewidzialnej myśli krwioobieg
stanu skupienia nad podmuchem
wiatru trzciny widoku na jeziorach rowery
znikąd
na wyciagnięcie palców
w dotyku klawiatury
kliknięcia ognie
pożary trwoga miłość
rozbite na lite
freony
chciałbym napisać
wbrew sobie
nie chcę kochać
nie mogę
w szumie komputera
połączony z jakoscią formy
w niewidzialnej myśli krwioobiegu
stać się podmuchem wiatru trzciną
na jeziorach rowery
z innego wymiaru
daj rękę
pójdziemy