Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Evit-ka
strażaczka pożarna
strażaczka pożarna
Evit-ka
Lucyna hoża znad Morza
spotkała Kazika co gorzał -
płomieniem poniżej pasa
z racji kutasa -
więc ugasiła pożar
Lubię
Evit-ka
Wiersz · 4 października 2013
Doremi
hmmm...
no patrz jak on
'gorzał poniżej pasz'
!?
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Evit-ka
To literówka z i a są blisko na klawiaturze
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
Evit-ka
Oczywiście, wielkie dzięki Lauro, już poprawiłam.
Lubię
·
Zgłoś
·
11 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
no patrz jak on
'gorzał poniżej pasz'
!?