Ty wiesz
że kiedyś przyjdę
jawnie zlizywać ocet
i nim pośniemy
pod nakryciem atlantydy
będziemy przechodzić
przez pragnę
byś wypełniła się
pismem
z niewinnego
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz
·
6 października 2013