z niewinnego

Jarosław Baprawski

Ty wiesz
że kiedyś przyjdę
jawnie zlizywać ocet

i nim pośniemy
pod nakryciem atlantydy

będziemy przechodzić
przez pragnę

byś wypełniła się
pismem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 6 października 2013
anonim