Literatura

108 (wiersz)

taryfiarzgazu

 

płonie, es, gwóźdź,
wypadka z włosów czegoś, co, chwila, na
jakiś kawałek, skuwka, nasionka, czy kory
na paznokciu wyglądało, z tymi oczami to światło już
nawet lampyki nocynej żre nieźre, krzyż, nice, krkk,
no no, nicegigi w górze, bo pomysł na pewnoby,
seks, braaach, pyk pyk komka przez
laptopa,
ogień,
wypad wypal,
stres, ząb, drzewo bytu:
myśli stop

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 6 pazdziernika 2013 (historia)

Inne teksty autora

my?lop?ot
taryfiarzgazu
163
taryfiarzgazu
05:49
taryfiarzgazu
state of status ( I )
taryfiarzgazu
oto (162)
taryfiarzgazu
krzyżyk (161)
taryfiarzgazu
w torbieli (160)
taryfiarzgazu
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca