z końcu wała by się szuwał
byk rozerwie mnie
strzęp
nie krzyk klaty
co to
kto to wyrwij
paluchy jak
pogrzebacze włóż tam
wsadź
tu krzyps natury szsz ulga
tam nejczer
las do lasu ptak
śpipijewa w rym tym
tym
odrzuć obróć
machaj stój
powstań wiatrem za tytape, łe?
tik tak tik tak serce
kończy mak
siać pejetrze
brać
mózg nie skończy
nigdy spać?
dzikie to