awiacji wielbicielka

Evit-ka

z Krotoszyna powabna Nina
nazywana była w skrócie MIG – DZIEWCZYNA
dlaczego? - pojmiecie sami
gdyż migiem działała z panami -
od tych z MIGÓW zresztą wciąż zaczyna
„awiacji wielbicielka”

z Krotoszyna powabna Nina
nazywana była w skrócie MIG – DZIEWCZYNA
dlaczego? - pojmiecie sami
gdyż migiem działała z panami -
od tych z MIGÓW zresztą wciąż zaczyna
 
Evit-ka
Evit-ka
Wiersz · 8 października 2013
anonim