w trajektorii pyłków

Jarosław Baprawski

miałem dziewczynę

o której miłości

nie sposób

napisać

duo

 

zabraknie życia

żaglowcami w butelkach

przemierzyć ogrom tej tęsknoty

 

w setkach z wierszy

nie oddam tego

co czuję

online

 

w kurwa żesz mać

jak w darta

żadna lotka

nie poleci do tyłu

 

tak i ja

tak i ona

możemy trafiać

 

w sedno przestrzeni

nigdy na siebie

 

po czasie dokonanym

w nieskończoności

na styku mijanek

 

graj ewo

casablanca

bez przystanku

bez spacji

 

nawet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 11 października 2013
anonim
  • kobieta ze złą buzią
    ha! też miałam taki pomysł, żeby z wierszami klasyków, oprócz piosenek, zamieszczać rozbierane fotki, ale póki co ludzie czytają - bez. :)
    świetny avatar! świetny!
    a wiersz? - nie wiem,
    jeszcze nie przeczytałam :)

    · Zgłoś · 11 lat
  • Jarosław Baprawski
    ..Kobieto z ładną buzią!:)..wklejaj..będę czytał!:)

    · Zgłoś · 11 lat
Usunięto 1 komentarz