Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
`stina
test
test
`stina
wsłuchac sie w swoje cialo
w subtelny ciężar osocza
pracy podług grawitacji
domagać sie bolu
jako dowodu nieistnienia
ostrożnie uczynic sie uchem
i hałasem zarazem
by w natłoku mysli
nie uslyszec o jedno serce
za wiele
Lubię
`stina
Wiersz · 14 sierpnia 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści