Tylko kosy śpiewają tak samo

Anna Awsiukiewicz

nie pytaj

ile razy budziłam się

spragniona

 

ile wypiła

we mnie samotność

śledząc tańczący z wiatrem

dym cudzych pieców

 

nie

Anna Awsiukiewicz
Anna Awsiukiewicz
Wiersz · 18 października 2013
anonim