Literatura

*** [Nie ma wyjścia...] (wiersz)

Książniczka

Nie ma wyjścia -

poprzewracano

na śmierć

 

czterdziestu

niepewnie związanych

z muzyką

 

można wybaczyć

nawet

ślinę hipnotyczną

 

absurdalne

udostępnić

opukiwać

 

mówiąc:

samotnicy

bez pokwitowania

walczą o trumnę.

 


dobry 5 głosów
1 osoba ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 18 pazdziernika 2013, 09:03
myślę, że w przedmiocie "alibaby" zabrakło konsensusu prowadzącego do relacji
Artymowicz anDUCH
Artymowicz anDUCH 18 pazdziernika 2013, 09:12
czytelne
rytmiczne
układ

_

stan umysłu i serca

_

Przekątna najlepsza !

_

no to czekam - na więcej -
na.na.na.
Artymowicz anDUCH
Artymowicz anDUCH 18 pazdziernika 2013, 10:31
może Ali(babki) się pomyliły Panie Piracie ?
Książniczka
Książniczka 18 pazdziernika 2013, 20:02
anDUCHU - Dziękuję Ci bardzo! Za słowa i inspirację. I tak - stan umysłu i serca! :)
Będzie więcej...
Książniczka
Książniczka 18 pazdziernika 2013, 20:10
Mithril: Dzięki. Właśnie usilnie szukam relacji. Prędzej czy później - znajdę, a po drodze też konsensus.
przysłano: 18 pazdziernika 2013 (historia)

Inne teksty autora

Jak kamień
Książniczka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca